Acties bij Rob's Health Centre

Natuurlijk stimuleren wij iedereen om te gaan sporten. Sporten is leuk en bij ons zeker sociaal! Een gezellige sportschool waar iedereen welkom is in een gemoedelijke sfeer. Bij ons is het zeker niet 'gezien en gezien worden', maar een soort grote familie. Speciaal voor nieuwe leden hebben wij regelmatig leuke acties.

Sport je al bij ons? Laat dan zeker vrienden en familie eens weten van het bestaan van de leukste sportschool van het Westland. Wil je meer weten van onze acties? Bel of mail ons! 

En ben je al vriend van onze Facebook-pagina? Voor de laatste nieuwtjes klik je hier

Rob's Health Centre - Actie

GRATIS PROEFLES

Een proefles naar keuze. Helemaal gratis! Een kwestie van online aanmelden of even bellen! Tijdens de proefles vertellen we je alles over onze sportschool en kun je meedoen met een les naar keuze. 

Gratis proefles

Rob's Health Centre - Actie

GRATIS INTAKEGESPREK

Weten hoe je fitter kan worden? Bel ons voor een GRATIS intakegesprek. tijdens het GRATIS intakegesprek nemen we alles met je door. Je wensen, je huidige conditie en maken we een goed plan voor je. Met natuurlijk met een goede begeleiding. 

Het lesrooster voor onze acties

Heb je gekozen voor een gratis proefles of wil je gebruik maken van een van onze andere acties? Hier kun je direct kijken op welke tijdstippen je bij ons kunt komen sporten. Het lesrooster is altijd actueel, dus gegarandeerde lessen en instructeurs. WIl je meer weten over ons lesrooster? Bel ons dan gewoon eens. We leggen je alles uit! 


Het rooster word opgehaald. Moment geduld alstublieft.