Cardiofitness

Onze tweede zaal is een cardio-/fitnessruimte. Cardiofitness is de ideale manier om het uithoudingsvermogen te trainen en om calorieën te verbranden. Onder begeleiding van een sportinstructeur en uw eigen "Personal Trainer" in de vorm van een rubberen sleutel (Technogym Key System) kan je zeer gerichte trainingsresultaten behalen.

De sleutel slaat tijdens het trainen al je resultaten op en hierdoor kan je jouw vorderingen en trainingsresultaten op ieder moment snel en overzichtelijk bekijken. De sleutel geeft zelf aan wanneer je weer toe bent aan een nieuw trainingsprogramma. In overleg met de instructeur wordt er een nieuw trainingsprogramma voor je samengesteld om het lichaam te blijven prikkelen. Doelloos trainen is er niet meer bij.

Rob's Health Centre - Cardio

Je bent ook je eigen Persoonlijke Trainer

Van ons krijg je een eigen Technogym Key System sleutel. Hiermee kun je een persoonlijk schema meten. Vraag eens om een uitleg. 

Gratis proefles

Rob's Health Centre - Cardio

Meten = weten

Samen bekijken we de resultaten van je training. Effectieve conditietraining. Je eigen persoonlijke begeleiding. Onwijs leuk om je eigen vorderingen te zien. 

Volg eens een andere les voor of na de cardiotraining

Voor de cardiotraining kun je gewoon terecht tijdens onze openingstijden. Veel van onze leden combineren de cardiotraining met bijvoorbeeld de buikspiertrainingen. Als je toch komt trainen dan kun je altijd een leuke les meedoen. Op deze pagina zie je direct en overzichtelijk de actuele lessen die je kunt volgen voor of na je cardiotraining. 


Het rooster word opgehaald. Moment geduld alstublieft.