De SKILLMILL™

SKILLMILL™ is het resultaat van twee decennia ervaring van Technogym als officiële leverancier van fitnessuitrustingen voor de Olympische Spelen, en is het eerste product dat de doordeweekse atleet de kans geeft Kracht, Snelheid, Uithoudingsvermogen en Lenigheid op te drijven en tegelijk te profiteren van de voordelen van een professionele trainingsessie op een veilige, boeiende en efficiënte manier. Een unieke oplossing die een ruime variëteit biedt aan oefeningen om alle energiesystemen van het lichaam te trainen en van uw leden topsporters te maken.

Fitness

Fitter worden, kracht ontwikkelen, spiermassa opbouwen of je figuur verbeteren?

Deskundige sportinstructeurs begeleiden jou in onze fitnessruimtes. Wij bieden je een breed scala aan sportmogelijkheden om zo jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Vooraf word een fittest bij je afgenomen om jouw lichamelijke conditie te meten. Deze test bestaat uit het zorgvuldig opmeten van jouw bloeddruk, lichaamsgewicht en vetpercentage; door middel van een fietsopdracht wordt jouw uithoudingsvermogen getest. Op basis van deze uitslag biedt Rob's Health Centre je een op maat gemaakt trainingsschema aan. Deze fittest wordt elke zes tot acht weken herhaald. Zo kan je meteen zien welke vorderingen je hebt gemaakt en of aanpassingen aan het schema zijn gewenst. Dit voorkomt doelloos trainen, je training wordt nooit saai en daarbij gaat jouw conditie snel vooruit!

 

Small Group Training

Is Personal Training net een stapje te ver? Dan past Small Group Training wellicht beter bij jou. Met deze training sport je in een kleine groep en ervaar je toch de motivatie en coaching die een Personal Trainer je kan bieden. Aandacht, resultaat en fun staan te allen tijde centraal. Doordat je traint in een kleine groep kan de instructeur goed rekening houden met jouw persoonlijke doelstelling en jou hier persoonlijk op coachen en motiveren om maximaal resultaat uit je training te halen.

Voordelen van Small Group Training:

  • Motivatie en coaching door een ervaren instructeur
  • Een geweldige vetverbrander
  • Kort maar krachtig
  • Je traint alle spieren ( en zeker buik, billen, benen)
  • Kracht en conditie training
  • Grote variatie aan oefeningen
  • Plezier door het gezamenlijk sporten
Rob's Health Centre - Fitness

Niet alleen voor krachtpatsers. 

Altijd vrije apparatuur. Nooit wachten. Een gezellige sportschool met leuke leden. 

Gratis proefles

Rob's Health Centre - Fitness

Professionele fitnessapparatuur

Alle apparatuur is aanwezig voor krachttraining. Met een vakkundige begeleiding! Als je meer spiermassa wilt opdoen, dan is Rob's Health Centre de specialist. 

Volg eens een andere les voor of na de fitness

Voor onze fitnessruimte kun je gewoon terecht tijdens onze openingstijden. Veel van onze leden combineren de fitness met bijvoorbeeld de buikspiertrainingen. Als je toch komt trainen dan kun je altijd een leuke les meedoen. Op deze pagina zie je direct en overzichtelijk de actuele lessen die je kunt volgen voor of na je fitnesstraining. 


Het rooster word opgehaald. Moment geduld alstublieft.