Upsthairs by Tamara

Ik wil me graag even voorstellen
Ik ben Tamara en ik ben geboren en getogen in Delft, en woon nu 10 jaar in De Lier. 16 jaar geleden ben ik de kappersopleiding begonnen, en heb ik 15 jaar bij Mienis Kapsalon in Delft gewerkt en ben ik uitgegroeid tot bedrijfsleidster en praktijkbegeleidster. Hier heb ik een hoop ervaring opgedaan in mijn vak en ben ik gekomen tot waar ik nu ben en dit wil ik graag met u delen.

Ik werk met het exclusieve merk Compagnia del Colore, wat bestaat uit o.a. een ammonia vrije haarverf en een verzorgende lijn voor elk type haar zonder slufaten en parabenen.

U kunt bij mij terecht met het hele gezin voor al uw vragen. Advies en kwaliteit staan bij mij op nummer 1.

Voor meer info, kijk op www.facebook.com/upsthairsbytamara

Ik kijk er naar uit u welkom te heten in mijn kapsalon Upsthairs by Tamara.

Rob's Health Centre - Upsthairs

Gezondheidspraktijk Rivassage

Gezondheidspraktijk Rivassage is gespecialiseerd in diverse behandelmethoden en staat voor preventie, vitaliteit, welzijn en gezondheid. Vanuit mijn Gezondheidspraktijk worden er diverse trainingen en adviezen gegeven gericht op uw klacht of blessure. Gezondheidspraktijk Rivassage verzorgt ook bedrijfsmassages en ergonomische adviezen op locatie en richt zich op het verminderen en voorkomen van werkgerelateerde klachten.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.rivassage.nl

Graag tot ziens bij Gezondheidspraktijk Rivassage!

Sportieve groet Richard Valk

Rob's Health Centre - Rivassage

Wat is Body Stress Release, en hoe kan dit jou helpen?

Body Stress Release is een behandelmethode die als doel heeft het lichaam te helpen bij het loslaten van vastgezette spierspanning die is ontstaan door lichamelijke, emotionele of mentale overbelasting. 

Bij Body Stress Release wordt er door middel van lichte handmatige impulsen spanning die vastzit in het lichaam, in de spieren, verwijderd. Dit vermindert zowel lichamelijke klachten als klachten die kunnen ontstaan door stress.

 Heeft u vragen over de techniek of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met mij op: www.bsr-grantcronje.nl.

Rob's Health Centre - Shir Originals

Schoonheidssalon iksi beauty

 

Hoi, ik ben Sigrid Slotboom.

 

Sinds 1994 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure, en sindsdien werk ik fulltime in de beautybranche.

Na jaren als manager bij salons in Den Haag en Naaldwijk te hebben gewerkt heb ik in 2012 Iksi Beauty opgericht. Na 10 jaar in Delft te zijn gevestigd, is de salon verhuisd naar De Lier.

 

Iksi Beauty is een professionele schoonheidssalon die zich richt op huidverbetering én ontspanning voor zowel dames als heren. Je krijgt altijd persoonlijke aandacht en voor iedere behandeling wordt ruim de tijd genomen.

Regelmatig volg ik opleidingen en trainingen, zo blijf ik up-to-date van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor krijg jij - als klant - altijd een advies op maat afgestemd op jouw huid en wensen.

Wil je ervaren hoe het is om een professionele schoonheidsbehandeling te ondergaan?

Je bent van harte welkom!

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.iksibeauty.nl

 

Met stralende groet,

Sigrid Slotboom

Rob's Health Centre - Rivassage