Beleez Pedicure & Schoonheidspraktijk

Huidproblemen, acne of wilt u gewoon even lekker ontspannen? BeleeZ Pedicure & Schoonheidspraktijk biedt u diverse soorten gezichtsbehandelingen, pedicure, voetenspa, verschillende soorten massages, harsbehandelingen, permanente make-up en cryolipolyse. BeleeZ staat voor persoonlijke aandacht en het juiste advies voor het verbeteren van uw huid. Alleen daarom werken wij met A-merken Maria Galland en Décaar. Kijk voor meer informatie op www.beleez.nl Graag tot ziens!

Rob's Health Centre - Beleez

Upsthairs by Tamara

Ik wil me graag even voorstellen
Ik ben Tamara Paauwe en ik ben geboren en getogen in Delft, en woon nu 10 jaar in De Lier. 16 jaar geleden ben ik de kappersopleiding begonnen, en heb ik 15 jaar bij Mienis Kapsalon in Delft gewerkt en ben ik uitgegroeid tot bedrijfsleidster en praktijkbegeleidster. Hier heb ik een hoop ervaring opgedaan in mijn vak en ben ik gekomen tot waar ik nu ben en dit wil ik graag met u delen.

Ik werk met het exclusieve merk Compagnia del Colore, wat bestaat uit o.a. een ammonia vrije haarverf en een verzorgende lijn voor elk type haar zonder slufaten en parabenen.

U kunt bij mij terecht met het hele gezin voor al uw vragen. Advies en kwaliteit staan bij mij op nummer 1.

Voor meer info, kijk op www.facebook.com/upsthairsbytamara

Ik kijk er naar uit u welkom te heten in mijn kapsalon Upsthairs by Tamara.

Rob's Health Centre - Upsthairs

Gezondheidspraktijk Rivassage

Gezondheidspraktijk Rivassage is gespecialiseerd in diverse behandelmethoden en staat voor preventie, vitaliteit, welzijn en gezondheid. Vanuit mijn Gezondheidspraktijk worden er diverse trainingen en adviezen gegeven gericht op uw klacht of blessure. Gezondheidspraktijk Rivassage verzorgt ook bedrijfsmassages en ergonomische adviezen op locatie en richt zich op het verminderen en voorkomen van werkgerelateerde klachten.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.rivassage.nl

Graag tot ziens bij Gezondheidspraktijk Rivassage!

Sportieve groet Richard Valk

Rob's Health Centre - Rivassage

By Shir Originals

Op een zonnige Vrijdag in Mei in 2013 is Shireen de Boer gestart met By Shir Originals. Als sinds haar 12e maakte zij zelf sieraden, nu was het tijd om van haar passie haar werk te maken.

By Shir staat voor elegantie en vrouwelijkheid. Sieraden die met de hand en met liefde zijn gemaakt. Alleen de mooiste materialen worden gebruikt nadat deze zorgvuldig zijn gekozen en getest.

By Shir wordt verkocht via ruim 200 verkooppunten in Europa. Ook kun je de sieraden shoppen via www.byshir.com

"Enjoy the little things in life"

Rob's Health Centre - Shir Originals

Maria Stehouwer Sport en Voedingscoach

Naast personal training geef ik ook (orthomoleculair) voedingsadvies bij Rob’s Health Centre.

  • Wil je afvallen
  • Welke voeding past bij jou
  • Wil je een gezonde leefstijl
  • Heb je een stok achter de deur nodig met sporten

Met het juiste voedingsadvies en persoonlijke sportbegeleiding help ik jou je doelen te behalen. Vooral de combinatie van sporten en gezonde voeding werkt heel goed samen om het lichaam in balans te krijgen.

Dus voor personal training en/of een persoonlijk voedingsadvies kunt u bij mij terecht.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.mariastehouwer.nl

Graag tot ziens….

Rob's Health Centre - Maria Stehouwer